HomeSudoperi i pipe

Blanco sudoperi
https://conty.hr/wp-content/uploads/2020/11/Glavna-slika-blanco-sity-xl-6-s-infino-lava-grey-sudoper-silgranit-pribor-boja-sivi-za-element-60-cm-bez-daljinskog_cr.jpg

Već više od 90 godina, BLANCO nagrađuje svoje kupce kvalitetom i njemačkom pouzdanošću koja je poznata i cijenjena svugdje u svijetu. Sve kreće od izbora materijala – Silgranit™, Keramika PuraPlus™, Inox 18/10, proizvodnih metoda, razvoja, isporuke te službe za korisnike. Stalna poboljšanja, intenzivna istraživanja, održive aktivnosti te certificirani sustav osiguranja kvalitete, su ključni zadaci koje BLANCO usavršava iz dana u dan za svoje kupce. Sudoperi od plemenitog čelika i Silgranit™-a mogu se 100% reciklirati.

Blanco pipe
https://conty.hr/wp-content/uploads/2020/11/03701627g-solenta-s-senso-image-960w-540h.jpg

LIDER na tržištu pipa u Njemačkoj. BLANCO pipe su poznate po visokoj kvaliteti materijala i preciznoj proizvodnji te često osvajaju razne nagrade. Opsežni i česti pregledi osiguravaju konstantno visoki standard kvalitete. BLANCO dokazuje visok osjećaj odgovornosti prema našoj najvažnijoj namirnici – pitkoj vodi. Koristimo isključivo provjerene i kvalitetne materijale u svim dijelovima koji dolaze u kontakt s vodom, te provode samoinicijativna testiranja koje vrši DVGW (Institut Njemačke zdrastvene i tehničke udruge za plin i vodu).

Asil sudoperi
https://conty.hr/wp-content/uploads/2020/11/glavna-slika.jpg
  • Prirodna čistoća aluminija
  • Skladna kombinacija elemenata
  • Jedinstvena kombinacija radijusa i površinska obrada
  • Šarolik izbor kapaciteta bazena- u potpunosti iskoristiv
  • Funkcionalnost dodatnog pribora- može se posebno naručiti
  • Sudoperi za standardnu ugradnju i ugradnju pod radnom pločom

Copyright by CONTY PLUS. All rights reserved.