HomeO Conty Plusu

U dugogodišnjem djelovanju na hrvatskom tržištu, drvo kao osnovna sirovina za proizvodnju svih proizvoda koji od njega nastaju, obilježje je našeg asortimana.
  • ploče koje se koriste u graditeljstvu, od ploča za šalovanje do OSB ploča
  • građa od domaćih i inozemnih vrsta drveta za potrebe industrije namještaja, graditeljstva i stolarskih radova
  • sve vrste ploča za izradu namještaja za potrebe industrije i stolarske obrade
  • ploče za potrebe brodogradnje od jednostavnih šperploča do visoko zahtjevnih ploča za uređenja interijera
  • parket od svih vrsta drveta i svih oblika tehnološke izrade podova na bazi drveta

Ponosni smo na ponudu pločastih materijala, specijalnih proizvoda od drveta, podova, okova i dodatne opreme, prvenstveno namijenjenim proizvodnji namještaja i uređenju interijera.

Zgrada Conty plus u Lučkom

Osim distribucije širokog asortimana proizvoda, svojim kupcima nudimo i obradu ploča na visokoj tehnološkoj razini u strojnom parku u Zagrebu i u poslovnicama diljem Hrvatske. Upravo visoka tehnološka razina strojeva za obradu ploča omogućava nam da brzo i kvalitetno odgovorimo svakom zahtjevu kupca. Uz podršku vodećih europskih proizvođača, čiji smo distributeri na hrvatskom tržištu, inovativnošću u praćenju trendova, kontinuirano proširujemo svoju ponudu u želji da svojim partnerima osiguramo punu podršku u praćenju tehnoloških inovacija kao i moderan dizajn.

MISIJA
Ponuda i opskrba tržišta pločastim materijalom i okovima vrhunske kvalitete i atraktivnog dizajna u kombinaciji sa što kvalitetnijom i brzom uslugom u svrhu zadovoljavanja želja i potreba svih naših trenutnih i budućih kupaca i partnera.
VIZIJA
Biti prepoznatljiv i pouzdan partner pri distribuciji pločastog materijala i okova za izradu namještaja i uređenju interijera u regiji.
NAŠI POSLOVNI PARTNERI

Copyright by CONTY PLUS. All rights reserved.