HomeSistemi ladica

AvanTech YOU ladice
https://conty.hr/wp-content/uploads/2020/09/Glavna-slika-csm_Hettich-Produkte-Schubkasten-AvanTech-0004-810-700_fcc9568b0f.jpg

Jednostavna elegancija zahvaljujući izvrsnim profilima od 13mm od aluminija. Precizno podešavanje 5D panela omogućava usko otkrivanje i savršeno poravnanje prednje fronte. Nenadmašno otvaranje ladice i impresivna stabilnost. Inovativni sustav AvanTech postavlja nove standarde u ladicama zahvaljujući purističkom dizajnu i elegantnom izgledu.

Innotech Atira ladice
https://conty.hr/wp-content/uploads/2020/08/Glavna-slika-csm_Hettich-Produkte-Schubkasten-Atira-0002-810-700_d503176649.jpg

Sistem ladica Innotech Atira odlikuje se punim karakterom i time nudi individualan potencijal za kreativnost. Oštre konture, izbor boja i raznoliki bočni elementi upotpunjeni su bogatim rješenjima za uređenje interijera. Nijedan drugi sistem ladica ne pruža tu razinu individualnosti. Jedna platforma, beskrajne mogućnosti s proizvodnjom za širok raspon namještaja. Pouzdana kvaliteta i visoka praktičnost.

Innotech ladice
https://conty.hr/wp-content/uploads/2021/09/Innotech.jpg

Sustavom ladica InnoTech individualne želje i zahtjevi mogu se postići na različite načine. Različite kreativne i funkcionalne mogućnosti prilagodbe, jednostavne za implementaciju na temelju platforme. Širok raspon za svaku primjenu, s dodacima poput organizacije unutrašnjosti ili sustava zaključavanja. Pouzdana kvaliteta i jednostavnost korištenja.

Multitech ladice
https://conty.hr/wp-content/uploads/2020/09/csm_2Hettich-Schubkastensysteme-Einwandig-MultiTech-810-700_5f31e0d800.jpg

Standardne vodilice s integriranom značajkom samozatvaranja pružaju uočljivo praktično otvaranje i zatvaranje. Od sprječavanja izvlačenja do izravnog uklanjanja ladice. Sustav je jednostavan, siguran, izdržljiv, otvoren za toleranciju i jednostavan za montažu.

Copyright by CONTY PLUS. All rights reserved.