HomeIverica sirova

Sirova iverica – veliki dizajnerski potencijal

Sirova iverica je suvremena alternativa masivnom drvetu. Lakša je, jednostavnija za obradu i ima postojanija svojstva. Sa paletom sirove iverice raznih svojstvava nudimo vam visoko kvalitetna rješenja za različite zahtjeve.

Proizvodi

Dobrobit za okoliš – sirova iverica osmišljena da pridonosi ekološkoj održivosti

https://conty.hr/wp-content/uploads/2020/11/Iverica-sirova-za-ekološku-održivost-Pfleiderer.jpg

Sirova iverica također bitno pridonosti brizi za okoliš. To je uglavnom zahvaljujući aspektima njene ekološke održivosti. Sirova iverica je izrađena od drvenih strugotina, drvnih nusproizvoda ili drugih sirovina iz obnovljivih izvora. Prema zahtjevu sirova iverica može biti PEFCTM ili FSC® (FSC-C161765) certificirana.

Mnogi proizvođači u proizvodnji koriste recikliranu drvenu sirovinu. Zahvaljujući inovativnim tehnologijama i usavršenom upravljanju reciklažnim procesom moguće je proizvesti sirovu ivericu bez negativnog utjecaja na njezinu kvalitetu. Na taj način osigurana je ekološki prihvatljiva, neškodljiva i visokokvalitetna ploča na bazi drveta, prvoklasan proizvod čak i u drugom životnom ciklusu sirovine.

Izrezana na mjeru, univerzalna u primjeni, uvjerljiva u svakom pogledu

https://conty.hr/wp-content/uploads/2020/11/Iverica-sirova-P5-MFP-kao-konstruktivni-element-Pfleiderer.jpg

Sirova iverica, vrlo često jadnostavno zvana samo iverica je jedna od najvažnijih pločastih materijala na bazi drveta. Umjesto od masivnog drveta, napravljena je od drvenih strugotina, koje su tretirane vezivnim sredstvima i zajedno isprešane u drvenu ploču. Teško je zamisliti bilo koju suvremenu građevinu ili suvremeni namještaj, bez korištenja sirove iverice. Budući su lagane za obrađivanje, manje skupe od masivnog drveta, proizvedene od obnovljivih sirovina i recikliranog materijala, crpe izvor iz certificiranog i ekološki održivog upravljanja šumskim resursima. Pogodne su za mnoge namjene:

– izradu namještaja i kompetne unutarnje stolarije
– izradu drvenih konstrukcija
– krovnih, zidnih i podnih obloga
– ambalažnog materijala
– skladišne opreme i pribora
– itd.

Jednostavna filozofija, uvijek odgovarajuća osnova za svaku pojedinu primjenu

https://conty.hr/wp-content/uploads/2020/11/Iverica-sirova-vlagootporna-P3-Pfleiderer.jpg

Sa širokom ponudom iverice raznih svojstava, osiguravamo odgovarajući proizvod za svaku pojedinu specifičnu namjenu. Bilo da je sa poboljšanim konstruktivnim svojstvima, ekološki prihvatljiva, niske emisije formaldehida, vatrootporna, vlagootporna, predstavlja inovativno rješenje u koje se možete pouzdati.

Copyright by CONTY PLUS. All rights reserved.