HomeAvanTech YOU sistem ladica

https://conty.hr/wp-content/uploads/2022/02/TFM-Hettich_Logo.png
Sistem ladica AvanTech YOU.
Jedinstven poput vas samih.
AvanTech YOU otvorena kuhinjska ladica

Proizvođač dizajnerskog okova Hettich predstavio je AvanTech YOU, patentirani sustav ladica s tankim bočnim stranicama prepoznatljiv po svojoj sposobnosti da zadovolji visoko individualizirani dizajn. AvanTech YOU rezultat je raznolikosti dizajna i kreativne fleksibilnosti, skrivenih radnih dijelova i savršenih performansi, kao i učinkovitog koncepta proizvoda usmjerenog na kupca.

AvanTech YOU ladice modernog su i elegantnog dizajna, s glatkim otvaranjem i zatvaranjem. Tanka stranica ladice od 13 mm potpuno je besprijekorna sprijeda, sa strane i iznutra sa skrivenim svim vijcima i učvršćenjima. Dostupne su četiri bočne visine bez potrebne galerijske ograde; 101 mm, 139 mm, 187 mm, 251 mm. Okov se jednostavno povlači u pozadinu i stapa s namještajem kao element dizajna dopuštajući atraktivan izgled bez ručki.

Sustav nudi dva izbora vodilica, Quadro i Actro YOU. Actro YOU je sve što se može očekivati od vrhunskih vodilica, s teškim, luksuznim otvaranjem i zatvaranjem, te superiornom bočnom stabilnošću i sinkronizacijom. Ne samo da ovo omogućuje Actro YOU vodilici nosivost do 70 kg težine, već podržava i sofisticiran dizajn ladica. Actro YOU može se postaviti na iznimno širokim ladicama i ladicama sa zakrivljenim prednjim dijelovima bez gubitka glatkog i ujednačenog otvaranja. Za usporedbu, Quadro YOU nudi visoke performanse prikladne za jednostavnije namjene, a maksimalna nosivost je 30 kg.

Otvorena AvanTech YOU ladica

Sustav ladica, proizveden u Njemačkoj, uvodi nove koncepte za postizanje dizajnerskih mogućnosti AvanTech-a: pokrovni profili i bočni profili (DesignCapes).

AvanTech YOU dolazi u tri boje i pet visina s aluminijskim ili drvenim leđima. Asortiman proizvoda nudi pokrovne profile od nehrđajućeg čelika, kroma, aluminijskog izgleda ili izgleda oraha i hrasta, te bočne profile od eloksiranog aluminija i izgleda nehrđajućeg čelika.

Pokrovni profili služe i funkciji i estetici. To su trake koje se lako pričvršćuju na vrh ladice i prekrivaju unutarnje prilagodbe, skrivajući ih od vanjskog pogleda. Prema zadanim postavkama, ove boje odgovaraju boji ladice radi potpune besprijekornosti, ali se mogu izabrati u raznim kombinacijama. Dizajneri mogu birati u rasponu boja od hrasta, oraha, kroma, čelika i aluminija.

Bočni profili mogu se pričvrstiti na stranicu ladice umjesto pokrovnog profila te tako mijenjaju boju vanjske strane ladice. Raspon boja bočnih profila čine hrast, bakar, aluminij, beton i čelik. No, aluminijski dio može se premazati prahom u boji ili tisku po izboru dizajnera.

Otvorena AvanTech YOU ladica
AvanTech YOU ladica bočne stranice
Inlays
AvanTech YOU dizajn profili
Bočni profili
AvanTech YOU ukrasne lajsne ladice
Pokrovni profili

Jedna ladica, dvije vodilice i brojne funkcije prilagođene korisniku. Fleksibilno kombinirani međusobno pomoću istog uzorka bušenja. Sveobuhvatan koncept platforme i savršena podešavanja proizvoda montažnim procesima, jamče isplativost i učinkovitu instalaciju, a istovremeno pružaju osnovu za široku paletu proizvoda. S AvanTech YOU sistemom stvarate dizajn ladica prilagođen vašem namještaju i potrebama: bilo za kupaonicu, dnevni boravak ili kuhinju. Vrlo je jednostavno.

Hettichov dizajnerski pedigre svjetski je poznat i AvanTech YOU pokazuje da su i dalje na vrhu sa sustavom koji ne samo da pruža izvanrednu estetiku, već inovativnost i vrhunsku kvalitetu.

AvanTech YOU sistem ladica

Copyright by CONTY PLUS. All rights reserved.